dimarts, 16 d’abril del 2013

Los Suaves


Ser gran no està renyit amb el món del rock and roll, sinó anem i li preguntem a Los Suaves.
Yosi amb el seu típic vestit de texà, grenyes i barbes, amb samarreta suau que el deixa presumir de panxa, es deixa sempre la pell en escena.
La meva persona té en comú amb ells el tenir ancestres galaicos que cognom com Charlie i Yosi Dominguez, a més de tenir família a Celanova (Ourense) terra suau.
Aquest dia enfundat en les meves dues samarretes, negra sota i vermella per sobre amb el retolador en mà, haver si es passaven pel Peps Bar i aconseguia que em signessin la samarreta, però els va ser impossible, doncs l'endemà tocaven a Manresa i anaven justos de temps.
Que dir-vos del concert, insuperable, el Salamandra al màxim i un tracte molt cordial d'Oli el que s'encarrega de les sales.
Segueix Alberto Cereijo com a solista des dels 80, donant el seu màxim potencial en guitarra i els que es van agregar el 2000, el rítmica Fernando Calvo i Tino Fita a la bateria aportant sàvia més jove.
Bé ja sabeu que els bons van al cel i els dolents a tot arreu, però el pitjor està per arribar i com diu Yosi: Déu és Suau.

Lobo Salgado





El ser mayor no esta reñido con el mundo del rock and roll, sino vamos y le preguntamos a Los Suaves.
Yosi con su típico atuendo de tejano, greñas y barbas , con camiseta suave que le deja presumir de barriga, se deja siempre la piel en escena.
Mi persona tiene en común con ellos el tener ancestros galaicos que se apellidan como Charlie y Yosi Dominguez, además de tener familia en Celanova (Ourense) tierra suave.
Ese dia enfundado en mis dos camisetas, negra debajo y roja por encima con el rotulador en mano, 
haber si se pasaban por el Pepes Bar y conseguia que me firmaran la camiseta, pero les fue imposible, pués al otro día tocaban en Manresa y iban justos de tiempo.
Que deciros del concierto, insuperable, el Salamandra a tope y un trato muy cordial de Oli el que se encarga de las salas.
Sigue Alberto Cereijo como solista desde los 80, dando su máximo potencial en guitarra y los que se agregaron en el 2000, el rítmica Fernando Calvo y Tino Mojón a la bateria aportando savia más jovén.
Bueno ya sabeís que los buenos van al cielo y los malos a todas partes, mas lo peor esta por llegar y 

como dice Yosi : Dios es Suave.

Lobo Salgado


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada