dijous, 4 d’abril del 2013

Jo vaig viure els 80's a Barcelona


 "Jo vaig viure els 80's a Barcelona" es un grup del Facebook creat per mí fa una mica més de 2 anys. Per celebrar que vam arribar a 1.000 membres es va organitzar una festa al Salamandra de l'Hospitalet amb la participació de 9 grups que estaven en actiu en la década dels 80. 
Ultimo Resorte, Piorreah, Los Bisontes, Los Novios, Kamenbert, Elektroputos, Melodrama, Ultratruita i Sub Trabelios (un grup creat per l'ocasió format per Morfi de la Trapera, Manuel i Miguel de Decibelios i Bolo de Subterranean Kids)
Els mestres de cerimònia van ser la Juana (Informe, Dios) i el Toni Bocanegra. La banda sonora la va punxar el Dj Linn.
La festa va ser un exit d'assistencia, de qualitat musical i de emocions pel retrobament d'amics i amigues que feia anys que no es veien.
Ha sigut la primera festa però segur que no serà l'ultima.

"Yo vaig viure els 80's a Barcelona" es un grupo de Facebook creado por mí hace algo más de 2 años. Para celebrar que llegamos a 1.000 miembros se organizó una fiesta en el Salamandra de L'Hospitalet con la participación de 9 grupos que estaban en activo en la década de los 80.
Ultimo Resorte, Piorreah, Los Bisontes, Los Novios, Kamenbert, Elektroputos, Melodrama, Ultratruita y Sub Trabelios (un grupo creado para la ocasión formado por Morfi de la Trapera, Manuel y Miguel de Decibelios y Bolo de Subterranean Kids)
Los maestros de ceremonia fueron la Juana (Informe, Dios) y Toni Bocanegra. La banda sonora la pinchó el Dj Linn.
La fiesta fue un éxito de asistencia, de calidad musical y de emociones por el reencuentro de amigos y amigas que hacía años que no se veían.
Ha sido la primera fiesta pero seguro que no será la última.



                                                  







                                     

                                     

                         


1 comentari: