dilluns, 9 de març del 2015

Brighton 64 + Los Canguros al Apolo 2

Si hi han dos grups mods de l'escena barcelonesa dels anys 80's, aquests son els Brighton 64 i Los Canguros.
Els primers no han deixat mai de tocar, mentres que els segons s'han tornat a juntar després de molts anys. El reconegut cuiner Sergi Arola va començar a tocar la guitarra amb ells i no ha dubtat en pujar-se a l'escenari per reviure vells temps.

Si hay dos grupos mods de la escena barcelonesa de los años 80's, estos son los Brighton 64 y Los Canguros.
Los primeros no han dejado de tocar, mientras que los segundos se han vuelto a juntar después de muchos años. El reconocido cocinero Sergi Arola empezó a tocar la guitarra con ellos y no ha dudado en subirse al escenario para revivir viejos tiempos


























Muchachito a la Daurada de Vilanova

Un dels grans concerts d'aquest estiu a Vilanova va ser el de Muchachito a la Daurada.
Combinació de musica i pintura, va entussiasmar a tothom i es que no hi ha ningú que es pugui ressistir al seu ritme. Al final vam tenir fins i tot una festa d'escuma.

Uno de los grandes conciertos de este verano en Vilanova fué el de Muchachito en la Daurada.
Combinación de música y pintura, entusiasto a todos y a todas y es que no hay nadie que se pueda resistir a su ritmo. Al final incluso tuvimos una fiesta de espuma.
























Adrià Puntí al Barts

L'Adrià Puntí va desembarcar a la sala Barts de Barcelona amb tota l'intensitat i sentiment que pot donar. Va ser un concert que recordarem durant molt de temps. Acompanyat d'una gran banda va tocar nous temes sense deixar de tocar els seus clàssics.

Adrià Puntí desembarcó en la sala Barts de Barcelona con toda la intensidad y sentimiento que puede dar.
Fué un concierto que recodaremos durante mucho tiempo. Acompañado por una gran banda, tocó nuevos temas sin dejar de tocar sus clásicos.